MANUEL MORALES ESPINOSA

Manuel Morales Espinosa

Escultura, arte transdisciplinar

Fue miembro del Club 7 en su etapa final, y fundador del Club 8 que llevaría a cabo el FESTIVAL INTERNACIONAL DE PERFORMANCE DE BARCELONA, “eBent” en el 2000.
Destacan también los trabajos realizados en la gestión cultural y en el campo de la enseñanza como educador social en colectivos de exclusión social.
Con Juan de Andrés, es introducido en el universo de Torres García, encaminándose después hacia
Joseph Beuys arte/vida.

"LA SALA" DE VILANOVA I LA GELTRÚIr a http://www.artpublic.es/
Koncept és una mostra que reflexiona a l'entorn del significat de l'art a l'actualitat.
La mostra ofereix un ampli ventall d'obra de reconeguts creadors lligades a la noció d'història i temps, allunyades de la narració lineal de la modernitat i absent de l'actual forma d'entendre allò postmodern.
Aquestes estableixen una relació entre allò local i l'universal, a partir de micronarracions que es produeixen en els múltiples diàlegs que ofereix de mostra.
La lectura d'aquesta col·lecció ofereix diverses línees de fugida que conviden al visitant a crear el seus recorreguts personals i a realitzar les seves pròpies interpretacions, sent la seva veu tant important com la del comissari.
Koncept permet traçar un recorregut per alguns dels principals creadors contemporanis al mateix temps que esdevé un exercici de memòria crítica.
Entre els artistes de la col•lecció tenim entre d'altres: Pablo Picasso, Andreu Alfaro, Frederic Amat, Joan Brossa, Saura, Rafols Casamada, Chillida, Pep Duran , Josep Guinovart , Joan Miró, Antoni Tàpies, George Braque, Alexander Calder, Christo...